اولین شکلهای حیات بر روی زمین تکسلولی بودند، مانند مخمرها یا باکتریها یعنی از یک سلول تشکیل شده بودند. با گذشت زمان حیوانات به عنوان موجودات چندسلولی تکامل یافتند و از یک سلول تخم به موجودات پیچیدهای تبدیل شدند.
از افسانه گیلگمش تا کنون انسان همواره به دنبال جاودانگی بوده است. محققان موفق به کشف راهی برا جاودانه کردن انسانها شدند.
گربهای به نام پپر، ویروسی جدید به نام GRJV۱ را در فلوریدا کشف کرد که اولین بار در آمریکا شناسایی شده است.
تصاویر بسیار نزدیک از گیاه شاهدانه، چشم عنکبوت و مغز موش جزو برندگان پنجاهمین دوره مسابقه میکروفوتوگرافی نیکون هستند.
زمان منفی باعث میشود که به نظر برسد زمان در ساعت کوانتومی بهجای حرکت به جلو، به عقب بازمیگردد
میتوان گفت این سیاره هر شب بارانی میشود، با این تفاوت که در آنجا آهن میبارد. نام این سیاره «واسپ۷۶بی» است و ۶۴۰ سال نوری از ما فاصله دارد
شکارچیان روح در تلاشهایشان از روشهایی استفاده میکنند که روان انسان را درگیر میکند تا تصور کند چیزی فراتر از عالم مادی مشاهده کرده است. اما باید در نظر داشته باشید این فقط راهی برای فریب مردم با هدف گرفتن پول از آنهاست!
«آروکات» غنی از انواع قندهای بیولوژیکی است؛ قندهایی مانند گلوکز (مادهای که در خون ما جریان دارد و هر روز نیز آن را مصرف میکنیم) و ریبوز و آلوز (قند موجود در میوهها و آجیلها).
این کشف نه تنها درک ما از چگونگی حیات روی زمین را دگرگون میکند، بلکه میتواند پیامدهایی برای جستجوی حیات فرازمینی به همراه داشته باشد.
بسیاری از میکروبها و سلولها در خوابی عمیق فرو رفتهاند و منتظر لحظهای مناسب برای فعال شدن هستند. زیستشناسان پروتئین گستردهای را کشف کردهاند که به طور ناگهانی فعالیت سلول را متوقف میکند و به همان سرعت نیز آن را دوباره فعال میکند.