علم و کیهان

مشهورترین گزارش‌ها درباره فرازمینی‌ها در ایران؛ چهار مکان ایران که بیشترین ارتباط با فرازمینی‌ها دارند

در ایران نیز گزارش‌هایی طی سال‌ها درباره مشاهده فرازمینی‌ها و یا نشانه‌هایی مبنی بر احتمال وجود آن‌ها منتشر شده هر چند که هیچکدام از آن‌ها هیچ قطعیتی ندارند. با این حال برخی گزارش‌های منتشر شده بسیار جدی‌تر بوده و مانور و بازتاب زیادی حتی در بین پژوهشگران بین‌المللی داشته اند. مهمترین رویداد احتمال مشاهده موجودات فرازمینی در ایران چه بوده است ادامه مطلب را بخوانید...

«ماه سیاه» چیست و چه روزی این پدیده نادر رخ خواهد داد؟

به گفته رصدخانه نیروی دریایی ایالات متحده، دومین ماه نوی دسامبر در ساعت ۱۷:۲۷ روز ۳۰ دسامبر به وقت منطقه زمانی شرقی (۰۱:۵۷ بامداد روز بعد به وقت ایران) رخ خواهد داد.

چرا برای پشه‌ها، یک هفته به اندازه چندین سال طول می‌کشد؟

نظریه نسبیت عام اینشتین نشان می‌دهد زمان در میدان‌های گرانشی قوی کندتر می‌گذرد. این مفهوم، تجربه متفاوت زمان را برای موجودات و فناوری‌ها توضیح می‌دهد.

شوک بزرگ در کیها‌ن‌شناسی؛ «ماده تاریک» وجود ندارد

پژوهشگرانی از دانشگاه کانتربری می‌گویند که گیتی در واقع به طور برابر در تمامی جهات منبسط نمی‌شود. بلکه این انبساط به صورت «توده‌ای» و در جهات متنوع‌تری رخ می‌دهد

کشف بی‌سابقه دانشمندان: سلول‎‌های انسان می‌توانند پس از مرگ به حیات خود به صورت ابدی ادامه دهند!

در کشفی بی‌سابقه مشخص شد که سلول‌های انسان می‌توانند به حالتی فراتر از مرز‌های سنتی حیات و مرگ وارد شوند. در شرایط مناسب، انواع خاصی از سلول‌ها قادرند پس از مرگ موجودی که بخشی از آن بوده‌اند، به شکل‌های جدیدی از حیات تبدیل شده و در حالت پایدار ابدی در فرم جدید باقی بمانند.

فیلمی شگفت‌انگیز و با وضوح بالا از سطح سیاره مریخ

سطح مریخ در میلیارد‌ها سال پیش میزبان آب مایع بوده است.

فیلمی تکان‌دهنده از سرعت نور؛ ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثانیه!

در این فیلم سرعت نور را با حرکت بسیار بسیار آهسته ببینید. سرعت ویدیو به شدت کند شده تقریبا می‌شود گفت ویدیو ثابت شده است ولی نور همچنان با سرعت خیره کننده‌ای به مسیر خود ادامه می‌دهد. نور سریعترین سرعت را در عالم دارد. سرعت نور ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثانیه است.

سفر به اعماق جهنم؛ پارکر در آستانه لمس تاج خورشید قرار گرفت

جو وستلیک، مدیر پروژه کاوشگر خورشیدی پارکر در ناسا، در این باره می‌گوید: «خورشید هم نزدیک‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین همسایه ماست، اما گاهی اوقات کمی عصبانی می‌شود.»

عجیب‌ترین پدیده‌های نجومی جهان چه بودند؟

پدیده‌های نجومی زیادی در قرن بیست و بیست و یکم اتفاق افتاده که برخی از آن‌ها پدیده‌های شگفت‌انگیزی بودند. در اینجا با ده پدیده نجومی شگفت‌انگیز آشنا می‌شویم که در گذشته جنجال‌های زیادی داشته‌اند. ادامه مطلب را از دست ندهید.

پیتزا در فضا؛ داستانی واقعی از ارسال پیتزا به ایستگاه فضایی به سفارش یک فضانورد!

یک روز در فضا، فضانوردان به شوخی پیتزا سفارش دادند، اما داستان به یک اتفاق واقعی تبدیل شد. پیتزاهات روسیه با تغییر آدرس‌ها و ارسال یک پیتزای شخصی به ایستگاه فضایی، مرز‌های تحویل غذا را فراتر از زمین برد. این ماجرا پیش‌زمینه‌ای است برای سفر‌های فضایی آینده.

ثبت اولین تصویر دقیق از ستاره‌ای غول آسا خارج از کهکشان راه شیری

ستاره «دبلیو‌او‌اچ جی۶۴» در فاصله ۱۶۰ هزار سال نوری از ما و در ابر ماژلانی بزرگ، کهکشان اقماری کوچکی در همسایگی کهکشان راه شیری قرار دارد. این ستاره حدود ۲ هزار برابر بزرگ‌تر از خورشید ماست و در دسته ستارگان ابرغول سرخ قرار می‌گیرد.

انتشار «بویی عجیب» در ایستگاه فضایی بین‌المللی!

دریچه‌های بین ماژول روسی و سایر بخش‌های ایستگاه فضایی بین‌المللی ساعاتی پس از اتصال فضاپیمای باری پروگرس به آن در روز ۲۳ نوامبر، پس از آن که سرنشینان ایستگاه انتشار «بوی غیرمنتظره‌ای» را از فضاپیما گزارش کردند، بسته شد.

پایان ملاقات زمین با ماه دوم خود

سیارک کوچک ۲۰۲۴ PT۵ که «ماه دوم زمین» نامیده می‌شود، چند روزی مهمان زمین است و ستاره‌شناسان در پی کشف نحوه شکل‌گیری و سنجش ترکیب آن هستند.

دانشمندان راز پشت پدیده اسرارآمیز در اورانوس را کشف کردند

«یک دلیل مهم علیه وجود اقیانوس‌ها روی قمر‌های اورانوس فقدان شواهدی از ذرات مرتبط با آب پیرامون این سیاره بود؛ وویجر۲ یون‌های آب را پیدا نکرده بود»

افشای تصاویری جدید از بشقاب‌های پرنده؛ اسناد محرمانه لو رفت

ایمیلی حاوی تصاویری شگفت‌انگیز از یوفو‌ها (اشیای ناشناس پرنده) که ظاهرا مربوط به مشاهدات یوفوی نظامی ایالات متحده است، توسط یک منبع ناشناس به‌صورت آنلاین افشا شد.

۱