گورکن عسلخوار؛ هیولای آدمخواری که انگلیس در جنگ عراق از آن استفاده کرد
گورکن عسلخوار، عضو کوچکی از خانواده راسوسانان است و در نهایت به طول بدنی یک متر و وزن حداکثر ۱۵ کیلوگرم میرسد. این جانور به عنوان سلاح کشتار جمعی شناخته میشود.
از سال ۲۰۰۲ تاکنون، گورکن عسلخوار به عنوان بیباکترین موجود جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شده است. این جانور در حال دزدیدن طعمهی پلنگ، مبارزه با سمیترین مارهای آفریقایی و حتی حمله به فیل پنج تنی از طریق خرطوم مشاهده شده است.
گورکن عسلخوار در حمله به جانوران بزرگجثه به سراغ کیسهی بیضهی آنها میرود و با حمله به بیضههای بوفالوهای نر (با وزن ۹۰۰ کیلوگرم و شاخهای قدرتمند)، کلهای یالدار، گورخرها و حتی انسانها، آنها را اخته کرده و منتظر میماند تا بر اثر خونریزی جان دهند.
به گزارش راز بقا، پوست گورکن عسلخوار، به ویژه در اطراف گردن، بسیار ضخیم و چرمی بوده و قطری حدود نیم سانتیمتر دارد؛ گفته میشود که حتی نیزه و تیر نیز به آن کارگر نیست.
این پوست بسیار شل بوده، به نحوی که اگر جانوری در حین درگیری با گورکن عسلخوار، گردن او را بگیرد تا او را بیحرکت سازد، او میتواند بلافاصله بچرخد و با نهایت خشم و درندگی با حریف بیچاره رو در رو شود و او را کور کند.
تصور کنید که پلنگی، گورکن عسلخواری را که در حال دزدیدن غذایش است، از گردن بگیرد؛ گورکن بلافاصله برمیگردد و صورت پلنگ بیچاره را ریشریش میکند.
به گزارش راز بقا گورکنهای عسلخوار هنگام شکار مارهایی مانند کبرا، مامبای سیاه و افعی پف دیده شدهاند. افعی پف از مرگبارترین مارهای آفریقا است. گزارش شده است که گورکن عسلخوار هنگام شکار افعی پف، توسط آن گزیده شده و بلافاصله مار را با دندانهایش پاره پاره کرده است؛ سپس تعادلش را از دست داده و برای چند ساعت بیهوش شده است. پس از بهدستآوردن هوشیاری، به خوردن مار مشغول شده است.
به گزارش راز بقا زیستشناسان در حال تحقیق بر روی سازوکار مولکولی بدن این جانور برای مقابله با سم مارها هستند. گورکن عسلخوار بسیار باهوش است و از ابزارهای ابتدایی چوبی و سنگی برای شکار استفاده میکند.
علاوه بر این، این موجود دارای چنگالهای بسیار دراز و تیز، دندانهای تیز و نیمرخ تانکمانند است که برای ضربه زدن با سر طراحی شده است.
سلاح دیگر این موجود کیسهی مقعدی دورو است که مانند راسو بوی بسیار بدی را پخش میکند. گورکن عسلخوار از معدود حیواناتی است که میتواند عقب عقب بدود. در هند، گورکنهای عسلخوار هنگام بیرون کشیدن و خوردن اجساد تازه دفنشدهی انسان مشاهده شدهاند.
به گزارش راز بقا در سال ۲۰۰۷ در بصرهی عراق، میان تودهی مردم شایعه شد که نیروهای انگلیسی برای ایجاد وحشت، هیولاهای آدمخوار و خرسمانند عجیبی را وارد منطقه کردهاند. بعدها این موجود به عنوان گورکن عسلخوار شناسایی شد. گورکن عسلخوار در جنوب غربی و مرکز ایران و همچنین استان گلستان نیز یافت میشود.