کد خبر: ۲۲۱۶
21 آبان 1403
14:01

یک «شهر پمپئی» جدید کشف شد، اما شهری ۱۲۵ میلیون ساله پر از دایناسور!

یک «شهر پمپئی» جدید کشف شد، اما شهری ۱۲۵ میلیون ساله پر از دایناسور!
دایناسور‌های ییشیان چین همچون شهر پمپی، در خاکستر آتشفشان دفن شدند؛ یافته‌ای که نمایی از حیات ۱۲۵ میلیون سال پیش و شواهدی از فوران‌های عظیم ارائه می‌دهد.

راز بقا: تحقیقات جدید نشان می‌دهد که دایناسور‌های به‌شدت حفظ‌شده در سازند ییشیان چین، مشابه ساکنان شهر پمپی ایتالیا، در اثر فوران‌های عظیم آتشفشانی مدفون شده‌اند. این منطقه که به «پمپی دنیای دایناسورها» معروف است، فسیل‌هایی از زندگی ۱۲۵ میلیون سال پیش را ارائه می‌دهد که طی فوران‌های ناگهانی، موجودات در خاکستر و لایه‌های ضخیم دفن و حفظ شده‌اند.

به گزارش راز بقا، دانشمندان با تحلیل نمونه‌های معدنی متوجه شدند که این فسیل‌ها به سرعت و در بازه‌ای کوتاه بر اثر فوران‌ها شکل گرفته‌اند.

فسیل دایناسور‌هایی مدفون زیر خاکستر آتشفشانی

برای مطاله بیش‌تر بخوانید:

مار شاخدار؛ جانور عجیبی که جد پستاندارن امروزی است و قرن‌ها پیش منقرض شد

کشف بقایای گونه جدیدی از دایناسور ۱۰ تُنی که در ایبری زندگی می‌کرد

موآ؛ پرنده‌ای غول‌پیکر با ۴ متر قد که آخرین دایناسور زمین بود و تا چند قرن پیش زنده بود!

دونکلئوسوس؛ عجیب‌ترین حیوان پیشاتاریخ به طول ۱۰ متر که به جای دندان صفحات استخوانی داشت

خاکستر‌های آتشفشانی، همانند پمپی، با پوشاندن لایه‌لایه اجساد دایناسورها، از تجزیه آن‌ها جلوگیری کرده و حتی جزئیات بافت‌های نرم را نیز حفظ کرده است.

به گزارش راز بقا این یافته‌ها تأییدی است بر نظریه قدیمی که آتشفشان‌های فعال در این منطقه، مشابه کوه وزوویوس در ایتالیا، موجودات این سرزمین را در حالتی ثابت و غیرقابل تغییر دفن کرده‌اند و نمایی واقعی از حیات گذشته به دانشمندان ارائه می‌دهند.

برچسب ها :
دایناسور
خواندنی‌ها
ارسال نظر
علم و کیهان