کد خبر: ۲۲۷۳
27 آبان 1403
16:53

کشف مهم باستان‌شناسی؛ اولین مومیایی خانوادگی در اروپا کشف شد

کشف مهم باستان‌شناسی؛ اولین مومیایی خانوادگی در اروپا کشف شد
باستان‌شناسان اتریشی در کاوشی در فرانسه بقایای اعضای یکم خانواده را در قبرستانی کشف کردند که همه آن‌ها مومیایی شده بودند. این اولین نشانه‌های مومیایی در اروپاست چرا که روش‌های مومیایی بیشتر مربوط به فرهنگ مصر باستان و آمریکای جنوبی بوده است. ادامه مطلب را در سایت راز بقا بخوانید.

راز بقا: مومیایی کردن مراسمات عجیب و غریبی بود که بیشتر به مصر باستان یا فرهنگ‌های آمریکای جنوبی مرتبط بودند، اما اکنون نشانه‌های وجود این مراسمات در اروپا نیز تایید شده و کشفیات اخیر در قلعه میلان در کاستلنو -لا - شاپل، در منطقه دوردونی فرانسه این موضوع را تایید می‌کند. 

به گزارش راز بقا، این یافته‌ها نشان می‌دهند که تکنیک‌های مومیایی کردن در قرون ۱۶ و ۱۷ میلادی در میان اشراف اروپایی به‌کار گرفته شده است. 

باستان‌شناسان بقایای هفت بزرگسال و پنج کودک از خانواده اشرافی کاومونت در یک قبرستان را کشف کردند که همه آن‌ها مومیایی شده بودند. همچنین در این کشفیات یک بقایای مومیایی یک زن نیز یافت شد که به طور جداگانه دفن شده بود.

طبق گفته باستان‌شناسان آکادمی علوم اتریش، این کشف دید بسیار مهمی را درباره نخستین روش‌های مومیایی کردن در اروپا فراهم خواهد کرد.

اولین مومیایی خانوادگی در اروپا کشف شد

«کارولین پارتیو» از آکادمی علوم اتریش گفت: «بررسی‌های ما از یک فرد کامل و تقریباً ۲۰۰۰ قطعه استخوان، نشان‌دهنده روش‌های فنی دقیق و استاندارد مومیایی مردگان است که البته برای بزرگسالان و کودکان مشابه است. این نشان‌دهنده دانشی فنی است که بیش از دو قرن به ارث رسیده است». 

محققان همچنین بقایای استخوانی را مورد بررسی قرار دادند تا روش‌های مومیایی را بازسازی کنند. آن‌ها به برش‌های دقیقی اشاره کردند که نشان‌دهنده پوست‌کَنی کامل بازوها، پاها، نوک انگشتان دست و پاست. 

این تکنیک‌ها به شدت با روش‌هایی که جراح معروف فرانسوی «پیر دیونی» در سال ۱۷۰۸ شرح داده، هم‌راستاست. روش‌های دیونی در کالبدشکافی قرن ۱۸ در مارسی استفاده شده بودند.

روش‌های مومیایی کشف شده در قلعه میلان، سنتی عمیقاً ریشه‌دار در خانواده کاومونت را نشان می‌دهد که وضعیت اجتماعی بالای آن‌ها را برجسته می‌کند. 

اولین مومیایی خانوادگی در اروپا کشف شد

هدف اصلی از مومیایی کردن احتمالاً حفظ طولانی‌مدت پیکر مردگان نبوده بلکه هدف اصلی امکان نمایش جسد در یک مراسم تشییع جنازه مفصل بوده است. پارتیو تأکید می‌کند «به کارگیری این روش‌ها برای اعضای خانواده، بدون توجه به سن و جنسیت در زمان مرگ، انعکاس دهنده دستیابی به این جایگاه صرفا از طریق تولد است».

خواندنی‌ها
ارسال نظر
علم و کیهان