کد خبر: ۲۱۵۴
13 آبان 1403
12:46

دلفین بینی‌بطری؛ دلفین همجنس‌گرای هوس‌رانی که به دلیل ناکامی جنسی به انسان‌ها تجاوز می‌کند

دلفین بینی‌بطری؛ دلفین همجنس‌گرای هوس‌رانی که به دلیل ناکامی جنسی به انسان‌ها تجاوز می‌کند
نوعی از دلفین بینی‌بطری گرمسیری وجود دارد که به شدت هوس ران است و در سواحل فکوی ژاپن به انسان‌ها حمله و تجاوز می‌کند. این دلفین در واقع به دلیل تنهایی و ناامیدی جنسی به دنبال تعامل و رابطه با انسان‌ها است و از طریق علاقه‌اش به انسان‌ها را نشان می‌دهد.

راز بقا: تحقیقات نشان می‌دهد که یک دلفین نر از گونه دلفین بینی‌بطری گرمسیری (Tursiops aduncus) مسئول حملات سالانه به گردشگران در استان فکوی ژاپن است و این رفتار را به دلیل تنهایی و ناامیدی جنسی انجام می‌دهد. در سال جاری، حداقل ۱۸ نفر به دلیل این حملات در فکوی زخمی شده‌اند، که بیشتر جراحات جزئی است، اما برخی از گردشگران از زمان شروع حملات در سال ۲۰۲۲ دچار شکستگی استخوان شده‌اند.

به گزارش راز بقا بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، این دلفین به‌طور تصادفی در سواحل ظاهر می‌شود و اگر افرادی در اطراف باشند، آن‌ها را گاز گرفته و سپس دور می‌شود. تادامیچی موریساکا، استاد مرکز تحقیقاتی وال‌ها در دانشگاه میه ژاپن، به نشریه «نیتچر» گفت که این دلفین به‌دنبال نوعی تعامل با انسان‌ها است.

غواص و دلفین در اقیانوس

دلفین‌ها در رفتار اجتماعی طبیعی خود یکدیگر را گاز می‌گیرند، بنابراین ممکن است این دلفین تصور کند که با انسان‌ها رابطه دوستانه‌ای دارد. موریساکا معتقد است که اگر دلفین واقعاً بخواهد حمله کند، می‌تواند با تمام قدرت این کار را انجام دهد، اما او گاز گرفتن را برای استاندارد‌های دلفینی ملایم نگه می‌دارد و احتمالاً این یک حرکت دوستانه است.

نکته قابل توجه این است که در این گونه دلفین معمولاً نر‌ها با دیگر نر‌ها رابطه‌های طولانی‌مدت تشکیل می‌دهند. به گزارش راز بقا نر‌های جفت‌شده با یکدیگر رفتار‌های جنسی نظیر فشار دادن آلت تناسلی را انجام می‌دهند. موریساکا معتقد است که دلفین مذکور در تلاش است تا انسان‌ها را به‌عنوان یک جفت نر تصور کند.

ریوئیچی ماتسوبارا، مدیر آکواریوم اکیزن ماتسوشیما در فکوی، اشاره کرده که این دلفین در حال تلاش برای فشار دادن اعضای جنسی خود به افراد مشاهده شده است. این ممکن است نشانه‌ای از رفتار‌های جفت‌گیری باشد.

دلفین در دریای آبی

به گزارش راز بقا، دیگر محققان نیز بیان کرده‌اند که این حملات ممکن است به‌دلیل تمایل دلفین به جفت‌گیری باشد. سایمون آلن، محقق اصلی پروژه تحقیقاتی دلفین در خلیج شارک در استرالیای غربی، گفت که دلفین‌ها می‌توانند اجتماعی بودن خود را به روش‌های فیزیکی ابراز کنند و نوسانات هورمونی یا ناامیدی جنسی ممکن است آن‌ها را به آسیب زدن به انسان‌ها سوق دهد. او افزود که دلفین‌ها به دلیل قدرتشان می‌توانند منجر به آسیب‌های جدی به انسان‌ها شوند.

مقامات استان فکوی از مردم می‌خواهند که با دلفین تعامل نداشته باشند. آن‌ها تابلو‌ها و بروشور‌هایی برای هشدار به گردشگران نصب کرده‌اند، گشت‌های نجات غریق را معرفی کرده و ساعات شنا در برخی سواحل را محدود کرده‌اند. همچنین، دستگاه‌های صوتی زیرآبی برای تولید صدا‌های با فرکانس بالا به منظور دور کردن دلفین‌ها نصب شده است.

موریساکا نگران است که دلفین ممکن است به این دستگاه‌های صوتی عادت کند و در عوض می‌خواهد یک سیستم تشخیص اکو مکان‌یابی توسعه دهد تا به گردشگران هشدار دهد که دلفینی در نزدیکی است. او معتقد است که اگر انسان‌ها از آب خارج شوند، دلفین دیگر چیزی جالبی در سواحل نخواهد یافت و در نهایت آن‌ها را رها خواهد کرد.

دلفین در اقیانوس آبی

به گزارش راز بقا اگر تعاملات انسان و دلفین ادامه یابد، ممکن است خطرناک‌تر شود. موریساکا هشدار داد که دلفین‌ها می‌توانند شروع به تلاش برای اعمال تسلط خود بر انسان‌ها کنند و رفتار‌های تهاجمی نظیر حمله یا سوار شدن را از خود نشان دهند. او افزود که در تابستان گذشته نشانه‌هایی از این رفتار را مشاهده کرده و نگران است.

به‌طور کلی، این مسئله نه‌تن‌ها به روابط بین انسان‌ها و دلفین‌ها برمی‌گردد، بلکه به نیاز دلفین‌ها به تعامل اجتماعی نیز اشاره دارد. این دلفین با وجود ظاهر دوستانه‌اش، می‌تواند به یک تهدید جدی برای انسان‌ها تبدیل شود، به‌ویژه اگر به رفتار‌های تهاجمی روی آورد.

برچسب ها :
دلفین
خواندنی‌ها
ارسال نظر
علم و کیهان